Martina's cooking - Torta sa jagodama i bijelom čokoladom
Osnovne informacije:
Vrijeme pripreme: 45 min.
Porcija: 8
Težina:
Sastojci:
Podloga:
300 g Mljevene Plazme
120 g maslaca
50 ml mlijeka
200 g jagoda
Fil:
300 ml slatke pavlake
400 g bijele čokolade
1. Korak
Za podlogu pomiješati Plazmu sa maslacem i mlijekom. Rasporedite smjesu na dno kalupa i oko 1-2 cm od ivica.
2. Korak
Stavite jagode na podlogu.
3. Korak
Za fil otopiti čokoladu i slatku pavlaku u šerpici na vatri.
4. Korak
Prebacite fil na jagode i ostavite u frižideru najmanje 4 sata.
Autor:
Martina's cooking
Da li ste isprobali ovaj recept?
Ukoliko je odgovor DA, uslikajte poslasticu i tagujte @plazma_zvanicna ili koristite #plazmasticarnica
Slični recepti
2024 Copyright | All rights reserved | Obavještenje o privatnosti | Kontakt | Created by Webtise